Colecția Unik

Colectia Unik by Graphtec Home imbina minimalismul monocromiei albe accentuate cu influente din mobilierul magazinelor highfashion prin includerea structurii metalice vizibile, finisand-o insa intr-o maniera eleganta prin vopsirea electrostatica in nuanta aurie. O colectie stilizata, ce combina liniile simple si drepte ale structurii metalice cu formele decorative inspirate din motivele organice gravate in MDF la nivelul anumitor elemente de mobilier ale colectiei. Mobilier potrivit pentru livinguri, dormitoare, iar anumite repere din aceasta colectie se pot folosii si pe holuri spatioase. Innobileaza orice incapere in care sunt amplasate prin aspectul lor estetic rafinat, asigurand totodata si indeplinirea functionalitatii practice prin multiplele zone de depozitare pe care acest mobilier le prezinta.

Bibliotecă

Bibliotecă

Mobilierul tip turn din colectia Unik by Graphtec furniture fits future este cel ce valorifica spatiul in plan vertical creand astfel un cadru spatios pentru depozitare cu o amprenta insa destul de redusa la sol. Mobilier potrivit pentru living-uri, dar si pentru dormitoare si holuri fiind astfel extrem de versatil prin aspectul sau curat dat de nuanta utilizata – alb fiind totodata elevat la urmatorul nivel prin accentuarea elegantei structurii metalice aurii. Turn realizat din stuctura metalica 20x 20mm vopsita electrostatic cu auriu perlat si MDF vopsit alb mat. La partea superioara si inferioara are doua spatii de depozitare cu usa si acces prin sistem de inchidere/ deschidere push pull ceea ce presupune un aspect exterior sleek prin absenta manerelor vizibile dar si o deschidere usoara prin apasarea usii. La interior, spatiile de depozitare prezinta cate o polita reglabila pe inaltime, iar intregul corp prezinta la centru si un sertar din mdf gravat, vopsit in alb mat.

Află mai multe

Sifonier

Feedback-ul extraordinar al clientilor nostri referitor la minimalismul colectiei cat si eleganta sporita a acesteia motiveaza echipa Graphtec furniture fits future in a extinde colectia UNIK, pana acum destinata camerelor de zi, si catre mobilierul destinat innobilarii spatiilor de tip dormitor. Astfel, un element des intalnit in dormitoarele caselor ce nu au un dressing dedicat este reprezentat de un sifonier incapator ce va gazdui garderoba utilizatorului. Dorim sa oferim un produs deopotriva practic si incapator, continuand insa sa acordam o atentie sporita armonizarii ca si design cu intreaga incapere, chiar locuinta. Mobilierul este realizat din pal alb si usi din MDF gravat si vopsit alb mat, structura metalica rectangulara 20 x20mm vopsita electrostatic cu auriu perlat. Acest sifonier este compartimentat in partea stanga cu sase polite reglabile / fixe din pal alb, iar in partea dreapta, o polita la partea de sus si o polita la partea de jos, si spatiu pentru depozitarea hainelor lungi pe umeras in zona centrala.

Află mai multe
Sifonier
Dulăpior

Dulăpior

Feedback-ul extraordinar al clientilor nostri referitor la minimalismul colectiei, cat si eleganta sporita a acesteia motiveaza echipa Graphtec furniture fits future in a extinde colectia UNIK, pana acum destinata camerelor de zi, si catre mobilierul destinat innobilarii spatiilor de tip dormitor. Astfel, am identificat necesitatea de a crea si un dulap tip servanta ce poate fi folosita si drept comoda pentru televizor daca se doreste amplasarea acestui element in cadrul dormitorului. Acest element de mobilier este extrem de versatil fiind potrivit pentru mobilarea unui dormitor, living, dar si holuri spatioase. Este realizat din MDF vopsit alb si structura metalica rectangulara 20x20mm vopsita electrostatic cu auriu perlat. Compus din doua sertare din MDF gravat si vopsit alb mat si un spatiu de depozitare in doua usi din MDF vopsit alb mat cu o polita reglabila din pal alb .

Află mai multe

Comodă

Un element esential al oricarei incaperi este reprezentat de servanta centrala ce poate fi folosita si drept comoda pentru televizor. Servanta este un element central datorita marimii acesteia, pozitionarea sa ca focus de multe ori respectiv a televizorului, dar si datorita multiplelor spatii de depozitare ce sunt gasite la nivelul acestui corp de mobilier. Mobilierul este realizat din MDF vopsit alb mat si structura metalica 20 x 20mm vopsita electrostatic auriu perlat. Spatiul de depozitare este compus din patru sertare , dispuse cate doua suprapuse spre sfarsitul fiecarei laterale, dar si un spatiu liber pe mijloc cu o polita reglabila pe inaltime, acesta fiind locul unde pot fi expuse elemente in mod vizibil – fie ele elemente decorative ori gadgeturi de tip console de joc ori playere ce necesita a fi pozitionate in apropierea televizorului avand totodata acces la o buna conexiune cu telecomenzile acestora .

Află mai multe
Comodă
Măsuță

Măsuță

Pastrand continuitatea generala a liniilor de design ale colectiei Unik by Graphtec furniture fits future va prezentam masuta de cafea. Este realizata din blat superior din MDF vopsit alb mat, structura metalica rectangulara 20 x20mm si vopsita electrostatic cu auriu perlat. La centru prezinta un sertar realizat tot din MDF, de data aceasta insa gravat si vopsit alb mat . Pe partile laterale ale sertarului, de o parte si de alta regasim spatii deschise de depozitare, asemanatoare unor polite, acestea reprezentand locul ideal pentru a plasa acele obiecte pe care le dorim usor accesibile. Masuta de cafea reprezinta un element de mobilier essâential intr-o incapere de zi fie ea in locuinta personala fie la birou ori receptia unei cladiri de birouri intrucat la ea se pot purta mici discutii mai mult sau mai putin formale, cat se pot si expune anumite elemente de décor pentru a aduce un punct focus in plus al incaperii .

Află mai multe

Noptieră

Feedback-ul extraordinar al clientilor nostri referitor la minimalismul colectiei cat si eleganta sporita a acesteia motiveaza Echipa Graphtec furniture fits future in a extinde colectia UNIK, pana acum destinata camerelor de zi, si catre mobilierul destinat innobilarii spatiile de tip dormitor. Astfel, primul element pe care dorim sa vi-l prezentam este noptiera colectiei UNIK. Noptiera este realizata din MDF vopsit alb mat si stuctura metalica rectangulara 20x20mm vopsita electrostatic cu auriu perlat. Ca si elemente structurale avem o compozitie realizata dintr-un sertar din MDF gravat si vopsit cu alb mat si o polita din mdf alb mat. De asemenea, noptiera este accesorizata cu maner de culoare aurie.

Află mai multe
Noptieră

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe