Adaptabili, îndrăzneți, creativi. în tehnologie, proiectare, design și producție.

Oferim consultanţă clienţilor care ne abordează, construim brief-ul împreună, efectuăm relevee în locaţia proiectului. Serviciul de creaţie şi design vine cu soluţii originale şi personalizate. Proiectarea şi modelarea oferă imaginea viitorului proiect 3D. Preproducţia şi producţia sunt efectuate cu materialele şi tehnologia de ultimă oră pe care o avem. Serviciile de livrare şi instalare mobilier, de mentenanţă şi garanţie extinsă încheie un ciclu care a început cu întâlnirea cu clientul şi s-a terminat cu folosirea proiectului concret.

Servicii

Graphtec a evoluat de-a lungul timpului într-un mediu economic concurențial dur în care a trebuit să se schimbe permanent pentru a supraviețui crizelor și a răspunde cerințelor din ce în ce mai complexe ale clienților. Am cultivat experiența și talentul celor din companie, am avut permanent rezerve de profesionalism pentru proiectele noi.

Design unicat

Design unicat

Designerii noștri sunt familiarizați cu ultimele tendințe estetice din designul industrial și ambiental. Dar designul Graphtec nu înseamnă doar orientarea spre frumos, înseamnă și funcționalitate deosebită. Dintr-o privire orientată către produs, consumatorul înțelege acest fenomen non-verbal, care face produsul 100% vizibil, complet transmisibil și plăcut clientului final al produsului.

Producție proprie

Detinand o linie de productie pe cat de flexibila, pe atat de performanta, au transformat nevoile clientilor lor, indiferent cat de dificile sau greu de conturat erau, in produse curajoase si relevante, care au depasit sfera unor simple accesorii, si au devenit parte din povestile frumoase de viata ale clientilor, subliniind bucuria de a fi acasa. Am exportat produsele noastre și în alte 25 de țări, cu respectarea tuturor cerințelor și standardele necesare, pentru a menține excelența producției și termenele extinse de garanție pe care le oferim pretutindeni.

Producție proprie

AVEM O ECHIPĂ DE 120 DE SPECIALIȘTI ÎN PROIECTARE, DESIGN ȘI PRODUCȚIE.

Avem o echipă care de-a lungul anilor a crescut profesional odată cu Graphtec. Avem colegi care au venit acum 22 de ani în companie și nu au mai plecat pana in zilele de astazi. Activitatea zilnică a companiei noastre se bazează pe creativitatea și libertatea de acțiune ale fiecărui membru al echipei, pe atmosfera în care fiecare trebuie să simtă o satisfacție personală și profesională.

Livrare și instalare

Livrare și instalare

Abordăm zilnic un standard de asamblare adoptat fiecărui tip de produs, având în vedere poziția de transport și modalitatea de transport solicitată, indiferent de tipul transportului: aerian, naval, rutier cu transport propriu sau prin transport asigurat de client. Avem propria flotă auto de transport și toate dotările necesare - scări, schele, chingi pentru înălțime destinate oricărui tip de instalare, care fac posibile montajele în regie proprie în țară și străinătate. Avem montaje realizate în Bulgaria, Turcia, Grecia, Italia, Spania, Etiopia și în toată România - de la fundații și montaje terestre interior/exterior, pană la montaje de casete, rooftopuri pe clădiri cu macarale în regim de închiriere la înălțimi de peste 20 metri, având echipe specializate în astfel de lucrări.

Garanție și postgaranție

Serviciul de intervenție în perioada de garanție și / sau post garanție este asigurat permanent de o echipă complexă formată din director de producție, șef de producție, inginer-proiectant , inginer-coordonator, reprezentant vânzări, șef-operator utilaje și responsabili ai departamentelor anexe care analizează situația produsului în cauză, stabilesc cu maximă operativitate lista de materiale și data de intervenție, care este de regulă de minimum 24 ore - maximum 48 ore, în funcție de gravitatea situației.

Garanție și postgaranție

AVEM SEDIUL ÎN CONSTANȚA, LA INTERSECȚIA DRUMURILOR COMERCIALE DINTRE ORIENT ȘI OCCIDENT

O locație ideală pentru a face afaceri în România și pretutindeni în lume.

PUTEM AJUNGE LA TINE PE APĂ SAU PRIN AER

Perfect interconectați cu întreaga lume - pe malul Mării Negre, la câțiva kilometri de aeroportul internațional Constanța, lângă autostrada spre București și canalul Dunăre / Marea Neagră.

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe