Colecția Timeless

Un camin caracterizat de un aer plin de finete, forme rotunjite si o atmosfera boema incadreaza perfect mobilierul inclus in colectia Timeless by Graphtec home. O colectie cu influente art nouveau, potrivita pentru spirite poetice si linistite. Aceasta colectie aproape monocroma se poate asorta usor cu nuante pastelate, griuri colorate, bejuri, auriuri, pardoseli deschise la culoare, combinate cu draperii mai inchise ca si nuanta pentru un accent contrastant. Piesele de mobilier sunt realizate din MDF vopsit alb mat si prezinta ornamente din lemn masiv baituit inchis ajungand astfel la imbinarea albului curat, minimalist, cu lemnul masiv inspirat din natura rezultand astfel intr-un aspect general universal valabil si etern. Pentru un plus de eleganta butonii sunt ornati cu cristale elevand asadar atmosfera luxurianta a incaperilor pe care o vor mobila. Adevarul este ca toata colectia a pornit de la elemental de cuier al acesteia creat special pentru unul din cei mai dragi clienti ai nostri ce si-a dorit ca si intrarea casei sa fie innobilata cu esenta elegantei si maiestuozitatii “animalului spirit” al casei respectiv paunul. Astfel am transpus eleganta sa prin includerea accesoriilor aurii ornate cu cristale, adoptand, de asemenea, la un nivel subtil dar sublim, motive din insasi pana de paun prin dantelarea extraordinara a lemnului masiv de pe spatele bancutei. Rezultatul a avut un asa mare impact pozitiv incat acesta a meritat insasi intreaga sa colectie la care se adauga un ansamblu de mobilier pentru living room si doua masute.

Masă

Masă

Masuta de cafea reprezinta un element de mobilier central in orice spatiu de locuit fiind esentiala in armonizarea decorului incaperii aducand un element armonizat ca si estetica a intregii incaperi , chiar in mijlocul acesteia. Va sugeram optarea pentru masuta de cafea rotunda a acestei colectii in cazul in care va doriti sa beneficiate si de un spatiu de depozitare generos intrucat aceasta dispune de o polita de aceleasi dimensiuni precum blatul superior al mesei. Astfel, veti putea pune pe blatul acesteia elemente decorative precum lumanari, flori ori o lectura usoara, apoi pe polita de dedesupt aveti un spatiu generos semiascuns in care sa puteti depozita orice element pe care vi-l doriti usor accesibil.

Află mai multe

Bibliotecă

Astfel, va prezentam mobilierul tip turn realizat din mdf alb vopsit mat, picioare si ornamente dim lemn baituit inchis ce obtine contrastul visual characteristic colectiei Timeless by Graphtec Home. La partea de sus regasim un spatiu tip vitrine ce poate deopotriva depozita dar si expune elementele dragi familiei cu cu un aspect estetic placut, usa frontala fiind totodata decorate cu sticla printata si o rama din lemn baituit inchis cu trei polite din sticla la interior. La partea de jos exista un spatiu de depozitare cu usa din MDF alb mat opaca ca si caracteristici putand astfel gazdui elementele necesare familiei insa ce au un aspect mai putin placut de aceasta data, putem alege sa le punem dupa usi inchise, spatiul de la interior prezentand de asemenea o polita reglabila.

Află mai multe
Bibliotecă
Comodă cu ramă TV

Comodă cu ramă TV

Desi avem present un aspect elegant , sublim , si o finete aparte, descoperim totusi caracterul puternic si sigur pe el al colectiei prin totalitatea caracteristicilor vizuale prezenate in randul elementelor de mobilier ale colectiei Timeless by Graphtec Home. Astfel, regasim o servanta cu dimensiuni impunatoare ce va repreznta un adevarat statement vizual in incaperea pe care o va mobila. Este realizata din MDF alb mat, picioare si ornamente din lemn baituit inchis. Are doua spatii de depozitare pe laterale cu usi si doua sertare la mijloc din mdf vopsit alb mat. Picioarele si cele doua blaturi sunt din lemn baituit inchis si lacuit.

Află mai multe

Scaun

Fiind caracterizat printr-un aer plin de finete, forme rotunjite si influente art nouveau, acest scaun cu adevarat deosebit este potrivit pentru spiritele poetice si linistite .Poate fi integrat atat intr-un spatiu modern, care e definit de linii curbe, putand sa completeze de asemenea si eleganta unei incaperi clasice.

Află mai multe
Scaun
Mobilier cu șezut pentru cuier

Mobilier cu șezut pentru cuier

Asa cum spuneam si in descrierea generala a acestei colectii, acest cuier este insusi motivul crearii acestei intregi colectii. Daca ne gandim mai bine , chiar si numele colectiei s-ar putea spune ca sta la baza acestei piese de mobilier. Dantelarea lemnului masiv in forme organice ne duc cu gandul la linia infinitului – acel timeless , acea frumusete eterna. Cuierul inspira prin simplitatea sa o frumusete si o eleganta iesita din comun. Ca si elemente structurale, el este realizat din mdf alb vopsit alb mat, picioare si ornamente din lemn masiv baituit inchis – un contrast necesar pentru un impact vizual extraordinar.

Află mai multe

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe