Colecția Tender

Colecția Tender este reprezentată de elemente de mobilier minimaliste și luxuriante pentru camera ta de zi ce va crea o atmosfera unica în căminul tău atât prin eleganța liniei mobilierului dar și prin senzația de încăpere spațioasă și aerisită datorită similitudinilor între elemente ce creează un tot unitar. O colecție în stil modern, combinat cu elemente decorative potrivite acestui stil, va da cu siguranță un plus de strălucire spațiului tău de locuit updatând practic întregul cămin la noul sezon. Există doua variante coloristice pentru aceasta colecție: Una în nuanțe liniștite și discrete potrivit pentru spații atât mari , cât și mici, care se pot combina cu elemente de mobilier ( canapele, fotolii, scaune, elemente de decor, vaze, covorașe ) mai îndrăznețe coloristic, și o a doua variantă coloristică, mai contrastantă, potrivită mai mult pentru spații generoase, decât pentru spatii mici, datorită faptului că sunt decorate cu elemente mai închise la culoare. Această variantă se poate armoniza cu elemente de decor în nuanțe pastelate deschise, tonuri de gri deschis, ocruri, anumite elemente decorative cum ar fi: pernuțe, vaze, sau rame de tablou, pot fi mai îndrăznețe coloristic într-o proporție de 10% , cum ar fi turcoaz, violet, rosu).

Corp bibliotecă Negru-Galben

Corp bibliotecă Negru-Galben

Acest corp de mobilier Black prezintă o adaptabilitate formidabilă în ceea ce privește întrebuințarea sa. Este potrivit pentru living dar si pentru dormitor cu rol de bibliotecă sau cu rol de depozitare haine.

Află mai multe

Corp bibliotecă Albă

Este prevăzut cu două spații de depozitare, la partea inferioară și cea superioară cu deschidere a ușilor spre exterior, iar în zona din mijloc este deschisă cu o poliță reglabilă.

Află mai multe
Corp bibliotecă Albă
Dulăpior Negru-Galben

Dulăpior Negru-Galben

Acest dulăpior Black vine în completarea colecției Tender pentru a crea un spațiu de depozitare suplimentar încadrându-se atât în mobilierul destinat pentru living, cât și pentru dormitor.

Află mai multe

Dulăpior Alb

Spre deosebire de bibliotecă, acest corp de mobilier se deosebește prin înălțimea mult mai redusa, fapt ce creează oportunitatea așezării fie a unui tablou ori a unei oglinzi decorative pe peretele expus deasupra sa. Este compartimentat într-un spațiu de depozitare la partea inferioară în doua uși care se deschid spre exterior, iar la zona superioară are 2 sertare.

Află mai multe
Dulăpior Alb
Masă Neagră

Masă Neagră

Bineînțeles pentru varianta în care alegem să utilizăm elementele acestei colecții în spațiul livingului, camerei de zi ori a sufrageriei este probabil să ne dorim, atât ca și aspect dar mai ales ca și funcționalitate, o măsuță de cafea, Astfel, masa va păstra liniile de baza ca și structuralitate dar și aspect ale colecției pentru a crea o atmosfera armonioasa în spațiul de locuit, aducând totodată un nou element de interes.

Află mai multe

Masă Albă

Este realizat din PAL melaminat alb pe laterale, blatul și fundul cu bratele de suport din PAL melaminat cu textura lemn de stejar. Picioarele și lateralele decorative sunt realizate din metal vopsite electrostatic culoarea gri.

Află mai multe
Masă Albă
Comodă Negru-Galben

Comodă Negru-Galben

Epoca în care trăim presupune conectarea permanentă la diverse gadgeturi, fie ele telefoane smart, tablete ori televiziune. Astfel, suntem convinși ca un corp de mobilier de nelipsit din orice locuință este reprezentat de comoda ce găzduiește elementul esențial al oricărei sufragerii sau dormitor respectiv televizorul.

Află mai multe

Comodă Albă

Comoda este compartimentată în stânga și dreapta cu spații de depozitare cu uși duble care se deschid spre exterior, iar pe mijloc are o polița din pal reglabila ce-ți oferă flexibilitatea de care ai nevoie pentru un Blue-ray player, stație audio sau consolă de gaming.

Află mai multe
Comodă Albă

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe