Colecția Subtil

Colectia SUBTIL by Graphtec. furniture fits future este o colectie creionata intr-un stil poetic, amintind de perioada Baroc - romantica, prin formele grafice decorative printate pe pal si forma picioarelor slefuite intr-o linie curbata conferind astfel incaperii pe care o va mobila un aer boem, romantic si elegant. Elementele de mobilier incluse in aceasta suita deosebita au o forma stilizata care se potriveste in orice fel de spatiu, usor de armonizat cu restul pieselor de mobilier, fiind o colectie monocroma. Ca si materiale utilizate regasim pal negru perlat si pal alb, unele usi ale acestei colectii fiind printate cu elemente decorative floral si picioare din lemn vopsit cu negru. Elementele multiple ale acestei colectii cu roluri variate o fac sa fie usor adaptabila nevoilor specifice caminului tau, satisfacand atat nevoile de design interior dar si de expunere, depozitare .

Dulap

Dulap

Un element des intalnit in dormitoarele caselor ce nu au un dressing dedicat este reprezentat de un sifonier incapator ce va gazdui garderoba utilizatorului. Dorim sa oferim un produs deopotriva practic si incapator, continuand insa sa acordam o atentie sporita armonizarii ca si design cu intreaga incapere, chiar locuinta. Sifonierul este realizat din pal negru ca si corp al elementului de mobilier, cu frontoane din pal alb printat cu elementele decorative florale specifice acestei colectii, creionata intr-un stil poetic, amintind de perioada Baroc – romantica. Intregul corp de mobilier este asezat pe patru picioare din lemn vopsit negru, prezentand de asemenea accesorii de feronerie gold extrem de elegante. Mobilier realizat din pal negru compartimentat in doua zone: partea superioara impartita in doua cu cate doua polite reglabile; la partea inferioara, in stanga exista zona de umerase si doua polite la partea inferioara, iar in dreapta, zona de umerase pentru haine lungi.

Află mai multe

Noptieră

Minimalismul colectiei monochrome , cat si eleganta sporita a acesteia motiveaza Echipa Graphtec furniture fits future in a extinde colectia SUBTIL, pana acum destinata camerelor de zi, si catre mobilierul destinat innobilarii spatiile de tip dormitor. Astfel, primul element pe care dorim sa vi-l prezentam este noptiera colectiei SUBTIL. Noptiera este realizata din pal negru ca si corp al elementului de mobilier, cu frontoane din pal alb printat cu elementele decorative florale specifice ale acestei colectii, creionata intr-un stil poetic, amintind de perioada Baroc – romantica, intregul corp de mobilier fiind asezat pe patru picioare din lemn vopsit negru.

Află mai multe
Noptieră
Dulăpior

Dulăpior

Colectiei Subtil by Graphtec. Furniture fits future I se alatura piesa de mobilier care se potriveste atat pentru dormitor, cat si pentru living sau holuri spatioase – respectiv corpul de mobilier tip comoda. Mobilier realizat din pal negru la exterior, la partea superioara exista o zona de depozitare in doua usi cu o polita reglabila pe mijloc. Exista atat usi din pal alb cat si frontoane din pal alb printat cu ornamente florale specifice ale acestei colectii, creionata intr-un stil poetic, amintind de perioada Baroc – romantica, intregul corp de mobilier fiind asezat pe patru picioare din lemn vopsit negru. La partea inferioara se regasesc doua sertare.

Află mai multe

Bibliotecă

Corpul de mobilier tip turn ce prezinta o zona de depozitare cu usa la partea de jos are la partea de sus o zona de expunere produse ce descrie un frumos labirint geometric. Este realizat din pal negru perlat si pal alb ca materiale de baza utilizate, elemental definitoriu si diferentiator fiind reprezentat de usa printata cu elemente decorative florale, dar si de picioarele din lemn slefuite cu aspect curbat vopsit cu negru. La interior, exista o polita reglabila din pal negru ce faciliteaza organizarea elementelor in cadrul dulapului putand fi categorisite dupa placul utilizatorului . Deasupra sunt polite si separatoare fixe pozitionate in directii diferite, obtinandu-se astfel labirintul geometric unic ce transforma acest element drept opera de arta chiar la tine acasa ce poate fi customizata si reinventata de fiecare data prin alegerea elementelor expuse, mereu diferite. Intregul ansamblu se sprijina pe picioarele din lemn vopsit cu negru.

Află mai multe
Bibliotecă
Masă

Masă

Pastrand continuitatea generala a liniilor de design ale colectiei SUBTIL by Graphtec furniture fits future va prezentam masuta de cafea. Este realizata din pal negru si pal alb ca si materiale structural de baza, lateralele fiind produse din pal alb printat cu elementele decorative florale specifice ale acestei colectii, creionata intr-un stil poetic, amintind de perioada Baroc – romantica, avand separatoare pe mijloc pentru delimitarea unor spatii independente de depozitare respectiv expunere. Intregul corp de mobilier este asezat pe patru picioare din lemn vopsit negru slefuite astfel incat sa descrie linii de design curbate Masuta de cafea reprezinta un element de mobilier esential intr-o incapere de zi fie ea in locuinta personala fie la birou ori receptia unei cladiri de birouri intrucat la ea se pot purta mici discutii mai mult sau mai putin formale, cat se pot si expune anumite elemente de décor pentru a aduce un punct focus in plus al incaperii .

Află mai multe

Dulap

Corpul de mobilier tip turn ce prezinta doua zone de depozitare cu usa este ideal pentru zona camerei ce necesita un spatiu de depozitare generos ce nu dezvaluie continutul , decat atunci cand acest lucru se doreste si se exprima prin actionarea asupra deschiderii usii de altfel opace. Este realizat din pal negru perlat si pal alb ca materiale de baza utilizate, elemental definitoriu si diferentiator fiind reprezentat de usa printata cu elemente decorative florale, dar si de picioarele din lemn slefuite cu aspect curbat vopsit cu negru ce confera un aspect general boemic. La interior, exista numeroase polite reglabile din pal negru ce faciliteaza organizarea elementelor in cadrul dulapului putand fi categorisite dupa placul utilizatorului. Intregul ansamblu se sprijina pe picioarele din lemn vopsit cu negru.

Află mai multe
Dulap
Comodă

Comodă

Un element esential al oricarei incaperi este reprezentat de servanta centrala ce poate fi folosita si drept comoda pentru televizor. Servanta este un element central datorita marimii acesteia, pozitionarea sa ca focus de multe ori respectiv a televizorului, dar si datorita multiplelor spatii de depozitare ce sunt gasite la nivelul acestui corp de mobilier. Servanta este realizata dintr-un corp central din pal negru cu cate o polita reglabila la interior, iar ca sistem de inchidere avem usi culisante, pentru un acces usor si silentios pe laterala fiind potrivita ca pozitionare la picioarele patului , avand un culoar restrans, acest tip de usi neavand nevoie de un spatiu suplimentar frontal pentru deschidere usilor clasice. Frontoanele sunt realizate din pal alb printat cu elementele decorative florale specifice ale acestei colectii, creionata intr-un stil poetic, amintind de perioada Baroc – romantica, intregul corp de mobilier fiind asezat pe patru picioare din lemn vopsit negru.

Află mai multe

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe