Colecția Rustic

O colectie masculina, dar si traditionala, amintind de cramele de vinuri romanesti. Prin liniile ferme si formele robuste, aceasta mobila se potriveste oamenilor puternici, celor iubitori de traditie. Se potriveste in incaperi spatioase, livinguri si birouri directoriale. Mobilier realizat dim MDF furniruit in doua nuante cu insertii de rasina neagra si structura metalica rectangulara vopsita cu negru.

Lampadar

Lampadar

O asemenea colectie de mobilier merita sustinerea totala a tuturor elementelor din incaperea respectiva, astfel incat sa fie evidentiata linia estetica masculina, traditionala si unicitatea designului, finisajelor si culorilor utilizate. Asadar, va aducem ca element surpriza al colectiei Rustic by Graphtec furniture fits future – corpul de iluminat tip lampadar realizata din mdf furniruit inchis si ornamente din tabla groasa vopsita cu negru. La acest corp de iluminat se potrivesc becuri EDISON.

Află mai multe

Aplică

O asemenea colectie de mobilier merita sustinerea totala a tuturor elementelor din incaperea respectiva, astfel incat sa fie evidentiata linia estetica masculina, traditionala si unicitatea designului, finisajelor si culorilor utilizate. Asadar, va aducem ca element surpriza al colectiei Rustic by Graphtec furniture fits future – corpul de iluminat tip aplica realizat din mdf furniruit inchis si ornamente din tabla groasa vopsita cu negru. La acest corp de iluminat se potrivesc becuri EDISON

Află mai multe
Aplică
Masă

Masă

Prin liniile ferme si formele robuste, aceasta mobila se potriveste oamenilor puternici, celor iubitori de traditie. Aceasta masa este potrivita pentru spatii mari, ideal pentru camere de meetinguri. Masa conceputa pentru gazduirea a opt scaune drept locuri la masa. Este realizata din mdf furniruit in doua nuante, ornamente din rasina neagra si piciaore metalice rectangulare 40x40mm. Integrarea acestor accente de rasina turnata

Află mai multe

Comodă si etajere

Facand parte din colectia Rustic by Graphtec furniture fits future, acest dulap continua linia estetica masculina, dar si traditionala, amintind de cramele de vinuri romanesti. Prin liniile ferme si formele robuste, aceasta mobila se potriveste oamenilor puternici, celor iubitori de traditie. Se potriveste in incaperi spatioase, livinguri si birouri directoriale. Este realizat din structura metalica rectangulara 30x30mm vopsita cu negru si polite fixe din mdf furmiruit.

Află mai multe
Comodă si etajere
Dulăpior vin

Dulăpior vin

Facand parte din colectia Rustic by Graphtec furniture fits future, acest dulap continua linia estetica masculina, dar si traditionala, amintind de cramele de vinuri romanesti. Prin liniile ferme si formele robuste, aceasta mobila se potriveste oamenilor puternici, celor iubitori de traditie. Se potriveste in incaperi spatioase, livinguri si birouri directoriale. Dulap ce este realizat din MDF furniruit si fasii decorative din rasina neagra, picioare din teava rectangulara 30x30mm vopsita cu negru in camp electrostatic ce asigura un finisaj elegant si foarte durabil. Insasi forma picioarelor este una extrem de deosebita, iar aspectul acestora combinate cu patternul cu un aspect aparte duc la un rezultat de tip show stopper. Manerele usilor sunt realizate din tabla groasa vopsita cu negru. Iar la interior veti fi surprinsi de un spatiu de depozitare generos ce este prevazut cu doua polite reglabile ce va ofera flexibilitate in modul in care doriti sa gestionati organizarea acestuia.

Află mai multe

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe