Colecția Peacock

Pentru ca cei mici sunt cele mai importante persoane din vietile noastre dar si pentru ca noile generatii vin la pachet cu un simt al esteticului din ce in ce mai dezvoltat echipa noastra de designeri a pornit spre a descoperi reteta de succes pentru imbinarea elegantei penei de paun cu spiritul totusi jucaus si fraged al micutilor. Astfel a luat nastere colectia mini Peacock, o colectie potrivita pentru camera de copii in mod special pentru fetite, acele mini mami care-si doresc sa fie mari astfel ca cele doua elemente de mobilier, masa si scaunele se regasesc si in varianta pentru adulti in colectia originala.

Dulăpior

Dulăpior

Micile minti luminate au nevoie sa se dezvolte prin crearea de proiecte multiple care sa-i stimuleze 360. Iar pentru facilitarea acestor sesiuni de creativitate vom avea nevoie de multiple materiale de lucru care trebuiesc depozitate undeva. Tocmai in aceasta idee am creat dulapiorul din colectia mini Peacock by Graphtec home care va fi extrem de util prin faptul ca in spatele celor doua usi se gaseste un spatiu incapator la interior fiind prevazut cu o polita reglabila pe mijloc.

Află mai multe

Măsuță

Pentru a intregi atmosfera creata de colectia mini Peacock by Graphtec Home dar a spori si functionalitatea ansamblului masuta scaunel, am creat masa realizata din aceleasi materiale de calitate inalta, lemn natur baituit si lacuit dar si cu acelasi element de interes unic – gravura prin arsura a elementelor decorative asiatice, motive inspirate din pana de paun .Masuta adecvata pentru pentru luarea unei gustari, crearea de mici proiecte sau chiar sesiuni scurte de studiu.

Află mai multe
Măsuță
Scăunel

Scăunel

Scaunelul imbina rezistenta sporita in timp a lemnului natur comparativ cu cele subtiri din plastic colorat care se distrug la primul impact, cele din colectia mini peacock pot fi folosite si pentru mai multe generatii

Află mai multe

Lămpiță

Orice copil are nevoie de o lampa de veghe care sa-l faca sa se simta in siguranta. De aceasta data, colectia Mini Peacock by Graphtec home include o lampa realizata din stiplex transparent printat cu oranj si baza din mdf vopsit negru mat.

Află mai multe
Lămpiță

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe