Colecția NEO

Mobilier cu forme cu adevarat deosebite ce inspira o atmosfera extrem de luxurianta si masculinitate prin imbinarea tonurilor aurii cu aparenta lemnului masiv cu tonuri profunde ce sunt totodata imbinate cu zone luminoase pentru a crea echilibrul perfect. Este o colectie care combina stilul neoclasic cu cel modern. Aceasta colectie este potrivita pentru spatii de birouri directoriale, dar si pentru dormitoare, spatii de lucru acasa sau la birou.

Dulap băuturi

Dulap băuturi

In completarea acestei colectii luxuriante va veni si acest corp mobilier ce este ca si aspect o continuitate a celorlalte elemente avand aceeasi nota in privinta materialelor utilizate si liniilor generale. Ca si functionalitate acesta poate indeplini un rol foarte variat, astfel poate fi multifunctional: puteti opta pentru dotarea cu frigider incorporabil si spatiu pentru pahare, dar poate fi, la cererea clientului si simplu, doar cu polite ori polite speciale pentru asezare sticlelor de bautura aducand practic o mini crama in spatiul dvs personal de la serviciu ori acasa. Este realizat din pal stejar inchis, pal bej si pal negru. Lateralele sunt printate cu auriu si linii decorative.

Află mai multe

Birou

Un desk de exceptie ce va duce orice birou la urmatorul nivel. Mobilier realizat din pal stejar inchis cu o forma deosebita ce imbina silul clasic cu cel modern datorita tipului de material relativ sumbru dar si formele organice ce aduc planul modern in acest mix. Corpul de mobilier prezinta laterale realizate din pal stejar inchis si ornamente din tabla groasa decupata laser si vopsite electrostatic auriu ce adauga un element de interes luxuriant de inalta calitate ce va fi extrem de rezistent in timp. Dulapiorul mobil cu roti cu opritor faciliteaza amplasarea acestuia dar si indepartarea sa pentru o curatenie temeinica. Este realizat din pal negru si prezinta trei sertare din pal negru cu inchidere cu cheie, element important pentru securitatea informatiilor delicate cu caracter confidential.

Află mai multe
Birou
Comodă cu uși culisante

Comodă cu uși culisante

Va prezentam un corp de mobilier potrivit pentru camerele de lucru si birouri pentru depozitarea diverselor elemente specifice acestor tipuri de camere, dar si pentru dormitoare, ca dulap depozitare haine, dar si ca servanta pentru TV. Este realizat din pal stejar inchis, pal bej si pal negru. Are la interior 1-2 polite din pal negru reglabile si trei usi culisante din pal bej. Vine in completarea acestei colectii luxuriante reprezentand ca si aspect o continuitate a celorlalte elemente avand aceeasi nota in privinta materialelor utilizate si liniilor generale dar care ca si functionalitate acesta poate indeplini un rol foarte variat, astfel fiind multifunctional asa cum am descris putin mai sus.

Află mai multe

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe