Colecția Futuristic

Iti doresti un birou care sa te inspire in creativitate si inovatie care sa inglobeze un spirit tanar? Atunci avem solutia pentru tine : O colectie realizata intr-un stil futuristic, dar cu o trimitere catre minimal. Este potrivit pentru tineri, care sunt intr-o continua miscare dar deopotriva si pentru cei mai maturi care-si doresc de asemenea un aspect fresh al spatiului de lucru pentru crearea unor idei noi. Specific acestui stil, este si forma SF-ista a picioarelor mobilierului, atipica ducandu-te cu gandul la un film stintifico-fantastic. Acest tip de mobilier se potriveste pentru livinguri, dar si pentru dormitoare sau camere de lucru ( birouri ). Intreaga colectie reprezinta o frumoasa simbioza intre forme si culori, diferite tipuri de materiale si directii de constructie.

Birou

Birou

Birou realizat din blat superior pal frasin, picioare din teava rectangulara 40x20mm vopsita cu gri si anumite repere trunghiulare sunt din pal gri incorporate in aceasta structura metalica.

Află mai multe

Masă

Aceasta masuta de cafea se integreaza foarte bine intr-un living la fel de futuristic ca si aceasta piesa de mobilier, dar si intr-o camera de lucru ( birou). Ea este practic ideea de la care a pornit intreaga colectie. Ea este inima si miezul a tot ce inseamna Futuristic. Reprezinta o frumoasa simbolistica a simbiozei intre elementele structurale ale sale prin imbinarea lemnului , sticlei si metalului. Este ca rasucirea ADN-ului ce include toate elementele definitorii ale individului. Este realizata din blat superior din sticla, structura metalica si picioare din tabla vopsita electrostatic cu gri si un corp mai mic din lemn stratificat, la interior avand prindere mecanica de intreg ansamblul.

Află mai multe
Masă
Bibliotecă

Bibliotecă

Este potrivit pentru living, dar si pentru dormitor sau camera de lucru ( birou ). Mobilier realizat din pal frasin si pal gri. Tot ansamblul este prins pe o structura metalica din teava rectangulara 40x20mm vopsita electrostatic cu gri. Este compartimentat la partea superioara cu o polita fixa si un spatiu de depozitare cu usa cu sistem push si o polita fixa la interior, un spatiu liber dedesupt si doua ornamente din tabla decupata si vopsita cu gri aflate pe lateralele dulapului. La partea inferioara exista un spatiu de depozitare in partea stanga cu usa si sistem de deschidere push to open, cu doua polite fixe din pal gri, iar in dreapta doua polite fixe din pal gri.

Află mai multe

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe