Colecția Emerald

Colectia Emeral by Graphtec furniture fits future este cu adevarat deosebita, este poate printre cele mai indraznete colectii de mobilier de la noi de pe site avand aceste blaturi absolut superbe ce vor face din camera pe care alegeti sa o decorati astfel, un adevarat focus point ce aduce bucurie, energie si inspiratie privitorului.

Măsuță de cafea

Măsuță de cafea

Masuta de cafea ne este foarte de folos atat ca practicabilitate prin utilizarea ei atunci cand dorim sa servim o gustare, dar si ca element decorativ prin posibilitatea crearii unui mic aranjament pe aceasta. Masa este realizata din blat MDF vopsit in mai multe straturi si lacuit lucios, picioare si ornamente decupate din tabla groasa si vopsita cu auriu.

Află mai multe

Lampă

O asemenea colectie de mobilier merita sustinerea totala, a tuturor elementelor din incaperea respectiva, astfel incat sa fie evidentiata frumusetea, eleganta, indrazneala si unicitatea designului, finisajelor si culorilor utilizate. Asadar, va aducem ca element surpriza al colectiei Emerald by Graphtec home. furniture fits future – corpul de iluminat tip lustra realizata din tabla decupata si vopsita cu auriu in camp electrostatic putand astfel sa va bucurati de un finisaj elegant si durabil.

Află mai multe
Lampă
Comodă pentru televizor

Comodă pentru televizor

O comoda TV cu aspect aerisit si frumos decorativ. Mobilier realizat cu blat superior si inferior din MDF vopsit in mai multe straturi si lacuit lucios, obtinandu-se astfel un aspect si o textura unica, cu un pigment vibrant si energizant. Este prevazut cu doua sertare din mdf furniruit baituit si lacuit mat si structura metalica rectangulara 20z20mm vopsita cu auriu. Toate aceste elemente fac ca aceasta comoda TV sa se diferentieze cu adevarat fata de toate celelalte. Este deosebita. Indrazneata. Puternica.

Află mai multe

Oglindă

O asemenea colectie de mobilier merita sustinerea totala a tuturor elementelor din incaperea respectiva, astfel incat sa fie evidentiata frumusetea, eleganta, indrazneala si unicitatea designului, finisajelor si culorilor utilizate. Asadar, va aducem ca element surpriza al colectiei Emerald by Graphtec home. furniture fits future – oglinda de perete realizata din tabla decupata si teava rectangulara vopsite cu auriu in camp electrostatic putand astfel sa va bucurati de un finisaj elegant si durabil, toate acestea incadrand o oglinda de calitate superioara profilata pe cant. .

Află mai multe
Oglindă
Dulăpior cu etajere

Dulăpior cu etajere

Corpul de mobilier tip turn ce prezinta o zona de depozitare la partea de jos, iar la partea de sus o zona de expunere produse ce descrie un frumos labirint geometric. Este realizata din trei polite din MDF vopsit in mai multe straturi si lacuit lucios, si structura metalica rectangulara vopsita cu auriu. Politele descriu un frumos zbor armonic prin ”atarnarea” lor de la partea superioara si totodata secventa dimensiunilor consecutive ca si dimensiune. La partea inferioara are un spatiu de depozitare cu sertar din MDF furniruit baituit si lacuit mat.

Află mai multe

Ramă tablou

Colectia de mobilier Emerald by Graphtec home. furniture fits future este in sine o opera de arta. Blaturile din MDF vopsit in mai multe straturi si lacuit lucios obtin un pigment vibrant alaturi de un aspect si textura unice. Astfel ne-am gandit ca ar fi foarte potrivit sa completam aspectul incaperii prin includerea si a unei rame de tablou, in acelasi ton distins al colectiei. Rama descrie un deosebit model dantelat ce este realizat din tabla vopsita cu auriu si negru. Dimensiunea si imaginea incadrata in aceasta rama sta la latitudinea clientului, expertii nostrii fiind bineinteles la dispozitia dumneavoastra pentru consultanta in acest sens.

Află mai multe
Ramă tablou

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe