Colecția Decor

O colectie ce aminteste de anii '20 ai Art Deco-ului, dar combinata si cu modernismul din prezent. Este o colectie conceputa cu spatii de depozitare cat mai compacte si totodata generoase, fiind astfel potrivite pentru maximizarea spatiilor reduse ca dimensiuni. Corpurile elementelor de mobilier sunt realizate din pal alb mat si stejar vicenza. Aceasta colectie de mobilier se transforma intr-o adevarata piesa de arta ce infrumuseteaza intreaga incapere prin prezenta ornamentelor decorative din tabla si pvc aplicate, cu insertii deosebite din stiplex oglinda.

Bibliotecă

Bibliotecă

Corp de mobilier cu spatiu de depozitare inchis la partea de jos si multiple polite deschise pentru expunerea obiectelor decorative. De asemenea, ea poate fi utilizata pentru expunerea colectiei dvs personale de carti, creand astfel un ansamblu pe cat functional, atat de estetic si elegant. Este realizata din doua module - Partea de sus este compusa din structura metalica si tabla decupata vopsite cu alb mat, alcatuind o dantela metalica ce face ca aceasta colectie sa fie cu adevarat deosebita fata de celelalte de pe piata. Spatele si separatorul central sunt produse din pal alb mat, prezentand polite fixe din pal stejar – un contrast cromatic cu totul deosebit. Partea inferioara este compusa din doua zone de depozitare cu usi cu sistem de deschidere push-pull si la interior cate o polita reglabila la mijloc.

Află mai multe

Comodă TV

Acest corp de mobilier este adaptabil ca amplasament in mai multe spatii, cum ar fi livinguri, holuri si dormitoare. Este realizata din pal alb si pal stejar. Compusa din doua spatii de depozitare cu cate doua polite reglabile la interior. Usile acestora sunt placate pe fata cu rame din PVC vopsit alb si stiplex oglinda printat cu alb. Zona din mijloc este compartimentata astfel: zona libera la partea superioara, doua sertare cu sistem de deschidere push-pull si doua spatii de depozitare cu usa, la partea inferioara, acestea din urma fiind prevazute cu cate o polita reglabila pe mijloc.

Află mai multe
Comodă TV
Măsuță de cafea

Măsuță de cafea

Masuta de cafea ne este foarte de folos atat ca practicabilitate prin utilizarea sa atunci cand dorim sa servim o gustare, dar si ca element decorativ prin posibilitatea crearii unui mic aranjament pe aceasta. Este realizata din pal alb si pal stejar, avand ca si compartimentare doua zone de depozitare cu usa cu sistem de deschidere push-pull pe una din laturi, iar pe spate va avea acelasi tip de ornament ca si pe usi. Aceste ornamente sunt realizate din rame PVC vopsite cu alb si stiplex oglinda printat cu alb. Sunt prevazute la interior cu cate o polita reglabila. La mijloc exista un spatiu liber pentru depozitarea diverselor obiecte. Pentru o deplasare usoara, masa este prevazuta cu 4 roti, doua dintre ele avand opritor.

Află mai multe

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe