Colecția Arabesque

Colectie cu influente orientale, accentele fiind date de ornamentele negre florale combinate intr-un mod cat mai natural cu bejul nisipiu si maronul blaturilor. Reperele de mobilier din aceasta colectie sunt potrivit atat pentru spatiile mari, cat si pentru camere de apartament.

Bibliotecă

Bibliotecă

Biblioteca reprezinta cel mai inalt corp de mobilier din aceasta colectie, avand totodata cele mai multe spatii de depozitare, expunere prin dulapiorul inchis de la baza elemenetului, dar mai ales prin multiplele rafturi cu zona deschisa de depozitare/expunere pe care pot fi asezate deopotriva atat cartile din colectia personala dar si obiecte decorative respectiv sentimentale pe care doriti sa le admirati cu usurinta de fiecare data cand intrati in respectiva camera. Lateralele dantelate realizeaza cu succes un aspect aerisit al corpului de mobilier, “exponatele” putand fi intrezarite si in momentul in care alegem sa le privim din lateral. Totodata, Graphtec alege sa utilizeze lemnul dantelat pe aceste laterale pentru a accentua influentele orientale integrate in aceasta colectie. Mobilier realizat din pal bej si maro. La partea de jos putem regasi un spatiu de depozitare cu o polita pe mijloc, inchis cu doua usi cu system de deschidere push-pull. Lateralele sunt realizate din structura metalica si tabla decupata vopsite electrostatic cu negru mat. Aceasta mobila este compusa din doua piese: partea superioara cu polite si partea inferioara cu spatiul de depozitare.

Află mai multe

Comodă

Un element esential al oricarei incaperi este reprezentat de servanta centrala ce poate fi folosita si drept comoda pentru televizor. Servanta este un element central datorita marimii acesteia, pozitionarea sa ca focus de multe ori respectiv a televizorului, dar si datorita multiplelor spatii de depozitare ce sunt gasite la nivelul acestui corp de mobilier. Ca si materiale utilizate in realizarea mobilierului avem pal bej si maro decorat cu elementele grafice specific colectiei Arabesque by Graphtec home. furniture fits future. Pe lateralele acestui corp de mobilier gasim doua spatii de depozitare cu polite si usi cu sistem de inchidere/ deschidere push pull ceea ce presupune un aspect exterior “sleek” prin absenta manerelor vizibile dar si o deschidere usoara prin apasarea usii.. Este un corp de mobilier potrivit pentru livinguri, dar si pentru dormitor folosit pentru depozitare lenjerie.

Află mai multe
Comodă
Masă

Masă

Intregim aspectul elegant al caminului tau prin integrarea colectiei Arabesque in cadrul unei incaperi din locuinta ta. Graphtec home. furniture fits future creeaza masuta de cafea cu spatiu de depozitare in doua moduri – zona de polite unde pot fi expuse elemente decorative dar si doua spatii pentru depozitare inchise ce vor gazdui acele elemente ce nu se doresc a fi vazute neaparat in mod uzual. Ca si materiale utilizate, masuta este realizata din pal bej si maro. Este prevazuta cu doua sertare cu sistem de deschidere cu push pull pe una din laturi si doua spatii deschise in stanga si in dreapta pentru depozitare diverse. Pentru mobilitate, am ales sa accesorizam acest element de mobilier cu roti cu opritor.

Află mai multe

Măsuță

Colectia Arabesque include si o masuta pentru hol cu dublu rol, atat decorativ cat si practic pentru depozitarea anumitor elemente necesare a fi la indemana in drumul tau spre iesirea din locuinta. Aceasta piesa de décor poate fi folosita atat pe holuri aerisite si mai spatioase, cat si in livinguri sau pe terase acoperite. Fiind o piesa realizata atat din structura metalica dar si elemente din pal, ea trebuie protejata de umiditate crescuta intrucat aceste conditii ar putea afecta materialul din care este realizata. Elementele din pal sunt prinse mecanic de structura metalica placata cu tabla decupata ce reda o dantela extraordinar de eleganta cu aceste ornamente rafinate si vopsita electrostatic in negru mat. Pentru a putea fi mutata cu usurinta atunci cand se doreste, dar si pentru a asigura posibilitatea de a o fixa intr-un loc specific, acest corp de mobilier este prevazut cu roti cu opritor.

Află mai multe
Măsuță

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe