Colecția Amber

O colectie premium pe care o poti armoniza cu elemente decorative atat clasice, cat si moderne. Mobilier din lemn masiv cu insertii de piele embosata si ornamente din tabla alama lacuita ce vor innobila orice locuinta.

Birou

Birou

Bineinteles utilizatorii unui astfel de tip de mobilier se dovedesc a fi tipologii de oameni extrem de speciali si deosebiti ce necesita un cadru propice studiului si consemnarii de idei stralucite. Astfel, avem un element de mobilier de tip birou realizat din mdf vopsit alb mat cu insertii de alama lacuita si cate doua sertare stanga, dreapta cu manere personalizate din tabla alama lacuita. Fronton realizat din mdf vopsit cu negru si insertii de piele embosata. Un cadru elegant potrivit unui individ inspirat!

Află mai multe

Comodă pentru televizor

Un element atat decorativ cat si functional - comoda tv a colectiei Amber este potrivita pentru spatii ample, punand-o in valoare combinatia cu elemente clasice, dar si moderne. Camerele spatioase, cu tavane inalte fac ca latura luxurianta a acestui corp de mobilier sa se ridice pana la cer. Mobilierul este realizat din lemn baituit si lacuit pastrand aspectul natural al materiei prime innobilata insa cu cele mai fine tratamente obtinandu-se astfel acel lux effortless. Ca si componente functionale, de depozitare si expunere avem un ansamblu compus din patru sertare din lemn cu insertii de piele embosata si central, intre cele doua sertare se afla o zona libera cu o polita reglabila. Pe bordura dantelata din lemn aflata la partea de jos, se afla montata central o forma decorativa din tabla de alama ce aduce inca o data in fata privitorului esenta nobila, un fel de blazon roial al unei familii regale- respectiv a celor ce locuiesc in acest minunat camin.

Află mai multe
Comodă pentru televizor
Masă rotundă

Masă rotundă

Adoptand un stil rafinat dar si complex, colectia Amber by Graphtec home se doveste a fi extrem de versatila si permisiva ca elemnte acceptate in armonizarea sa. Astfel va prezentam atat o masa dreptunghiulara cat si una rotunda, ambele purtand cu mandrie insemnele colectiei - lemn masiv baituit si lacuit cu insertii de piele embosata si fasii de tabla alama. De aceasta data cu dimensiuni ceva mai mari, ne premite poate organizarea unei serate cu jocuri de societate pentru intarirea legaturilor intre membrii familiei ori prieteni prin petrecerea impreuna a unui timp de calitate intr-o ambianta deosebita dar de ce nu, poate si servirea unei mese de tip buffet pentru un brunch extraordinar.

Află mai multe

Măsuță de cafea

Colectia Amber by Graphtec home este caracterizata de elemente de mobilier extrem de luxuriante. Astfel acestea se preteaza in incaperi aerisite si incapatoare. Tocmai de aceea se resupune ca in aceste incaperi de dimensiuni ridicate se pot contura multiple zone de interes, zone ce pot fi destinate diverselor activitati. Astfel se vede necesara conturarea mai multor tipuri de mese ce vor face puncte de interes atat al colectiei cat ale camerelor pe care le vor mobila. Masuta de dimensiuni mai reduse este realizata din lemn masiv baituit si lacuit cu insertii de piele embosata si fasii de tabla alama, intocmai ca celelalte elemente ale colectiei. Va reusi cu succes sa contribuie la aspectul armonizat general al camerei putand totdata sa-si deserveasca utilizatorii drept o masuta de cafea.

Află mai multe
Măsuță de cafea
Ramă pentru tablou

Ramă pentru tablou

O incapere ce primeste cu caldura colectia de mobilier Amber by Graphtec home este o incapere ai caror pereti sunt frumos ornati cu diverse piese de arta. Pentru a le putea integra cu atat mai bine in aspectul general al incaperii va propunem o rama din lemn baituit si lacuit cu insertii de piele embosata si fasii din tabla alama lacuita, intocmai ca elementele intalnite si in restul corpurilor de mobilier ale colectiei. Astfel, rama de tablou si totodata tabloul in sine se va armoniza perfect in atmosfera ambiantei designate a respectivei incaperi. *Pretul ramei variaza in funtie de dimensiunea tabloului pe care alegeti sa-l inramati. Rama poate fi livrata atat la dvs ca element de sine statator, fie, v-am recomanda sa optati catre livrarea tabloului in cauza la sediul nostru unde am putea sa montam chiar noi rama aleasa si sa vi le trimitem la domiciliu ca un ansamblu finit.

Află mai multe

Cere o cotație personalizată pentru TINE

Te poți bucura chiar tu de ultimele soluții în domeniu implementate chiar in afacerea sau căminul tău, având cu bucurie și profesionalism tot sprijinul întregii echipe Graphtec.

Cere o cotație Află mai multe